QA officer

Functieomschrijving

Ben jij gewend om zelfstandig te werken, heb je gevoel voor taal en oog voor detail? Werk je graag in een klein team aan afwisselende klussen? Ben je behalve accuraat ook diplomatiek en goed in de omgang met mensen?


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste QA officer voor 32 tot 40 uur per week.


Poonawalla Science Park BV (PSP) is eigenaar en beheerder van Utrecht Science Park/Bilthoven. Medewerkers van PSP bezitten specifieke kennis over Utrecht Science Park/Bilthoven (USPB), haar infrastructuur, de gebouwen, laboratoria en cleanrooms. Door de vele nieuw- en verbouwprojecten hebben de medewerkers uitgebreide ervaring met verschillende veiligheidsklassen in combinatie met kwaliteits- en veiligheidseisen van bijzondere ruimten. Deze kennis en ervaring zetten wij in bij zowel nieuwe projecten als ook de uitvoering van het onderhoud en beheer voor de huurders op USPB.

Daarnaast heeft PSP een state-of-the-art proefdierfaciliteit ten behoeve van verschillende opdrachtgevers op en buiten Utrecht Science Park/ Bilthoven

Als QA officer werkt je proactief aan het ondersteunen van operationele afdelingen en projecten op kwaliteitsaspecten en aan optimalisatie van het kwaliteitssysteem. Het beoordelen en autoriseren van procedures, deviaties, changes en validatie documentatie is een belangrijk onderdeel van het werk. Ook voert jeinterne en externe audits uit en ben je betrokken bij overheidsinspecties en klantaudits.


Werkzaamheden:

 • ·Beoordelen, opstellen en/of verbeteren van procedures, werkinstructies, formulieren e.d.;
 • Begeleiden bij het opstellen van Deviaties, Change Control, klachten, CAPA’s en Root cause analysis;
 • Voorbereiden en/of (mede) begeleiden van interne en externe audits en opstellen/analyseren van uit audits voortkomende rapportages;
 • Bewaken van de actiestatus van o.a. auditrapportages en wijzen van betrokkenen op openstaande punten;
 • Afhankelijk van de ervaring: Het leiden van projecten om veranderingen door te voeren zowel binnen als buiten de afdeling Quality;
 • Het signaleren en uitvoeren van verbeteringen aan het kwaliteitsmanagementsysteem;
 • Kwaliteitstrainingen geven; een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn van de organisatie.

De kerncompetenties van PSP zijn klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid. Voor de functie zijn daarnaast de competenties deskundigheid, oordeelsvorming, overtuigingskracht en een goede mondelinge presentatie van belang.


Vaccinatie voor deze functie is verplicht.


Functievereisten

De kandidaat die wij zoeken:

 • Je hebt een afgeronde (bij voorkeur in life Science) opleiding, HBO denk-/ werkniveau
 • Minimaal 2 jaar werkervaring hebt met kwaliteitsmanagementsystemen, bij voorkeur in GLP/ GMP omgeving
 • Ervaring met ISO normen is pre
 • Ervaring met coördineren van projecten is pre
 • Collega’s op een positieve manier kunt stimuleren en overtuigen
 • Gestructureerd werkt en structuur aan kunt brengen
 • Stevig in je schoenen staat en niet snel uit het veld geslagen bent


Ons aanbod

Het salaris is – afhankelijk van opleiding en ervaring - € 4.043,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 40 uur. We hebben een dertiende maand, 26 vakantiedagen en uiteraard kun je rekenen op 8% vakantiegeld.


Solliciteren

Is dit jouw ideale baan en herken je je in het profiel? Dan nodigen we je van hart uit om te solliciteren via de blauwe ‘Reageer’ button.

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met het de QA manager van PSP mw. Dr. Magda van der Kooi, tel: 030 8004500, e-mail: magda.van.der.kooi@poonawallasciencepark.nl